Menu
Het menu bestaat uit heerlijke gerechten. Chef-Kok Woerdeman heeft de gerechten samengesteld op basis van de vier seizoenen. Elk seizoen is er een nieuw menu. De gerechten worden elke dag vers bereid, waardoor u volop kunt genieten van de smaak.
Het is een uitgebreid menu, met vele soorten vlees en vis. Natuurlijk hebben we voor u ook een vegetarisch menu samengesteld. Voor de kinderen hebben wij een speciaal kindermenu opgemaakt.
Naast het gewone menu kunt u zich ook beschikbaar stellen als proefkonijn en laat u zich verrassen door de kwaliteiten van Chef-kok Woerdeman. Voor de vegetarische gasten kunt u hier natuurlijk ook voor kiezen.
Salades
Voorgerecht € 9,50 Maaltijd € 17,50
met gerookte kip, romainesla, ei, kaas croutons, spek en roomdressing.
Voorgerecht € 9,50 Maaltijd € 17,50
Biefstukreepjes salade
groene salade, shii-takes en oestersaus.
Voorgerecht € 9,50 Maaltijd € 17,50
Soepen
Voorgerechten
€ 9,75
Geitenkaasmousse met toast, gepocheerde peer, walnootdressing
en perenstroopgelei (V)
tartaar met tzatziki, tonijn met soja en geroosterd met sesam.
per 2 personen te bestellen.
Vishoofdgerechten
Gebakken kabeljauwrugfilet met een tomatenrisotto en pestobotersaus.
Tonijn kort gegrild met paksoi en Japans garnituur.
Gebakken zeeduivel met een garnalenkroket, knoflooksaus, groene asperges en rode biet.
Gamba’s en reepjes kip in Thaise green currysaus en eiernoedelen.
Vleeshoofdgerechten
Kosterburger met broodje, uienmarmelade, tomaat, kaas, spiegelei en truffelmayonaise.
Saté van kipfilet met pittige pindasaus, gedroogde ui en atjarsalade.
Boeuff Stroganoff, rundvlees in pikante-tomatensaus met aardappelpuree.
Varkenshaasje met quiche van aardappel en spek en een gepofte knoflooksaus.
Gegrilde kalfsribeye met pofaardappel en ratatouille.
Kalfsoester met brie gegratineerd op blauwe kaasrisotto en portsaus.
Kalfswang op rozemarijnzuurkool en eendenleversaus.
Gegrilde runderribeye met aardappelpuree kruidenboter.
Ossenhaas tournedosmet paddenstoelen en aardappelpuree en naar keuze; rode wijn of pepersaus
Vegetarisch hoofdgerecht
Ratatouille op een prikker, pastinaakcrème, rucola, gefrituurde asperges en couscous.
Extra te bestellen garnituren
Vlaamse friet met zelfgemaakte mayonaise
Klein € 2,50
Groot € 4,50
Groene Koster salade € 2,50
Aardappel kroketjes € 2,50
Aardappelgratin € 2,50
Gebakken aardappels € 2,50
Groente van de dag € 2,50
Compote € 2,50
Desserts
Maak jouw eigen website met JouwWeb