Menu

Het menu bestaat uit heerlijke gerechten. Chef-Kok Woerdeman heeft de gerechten samengesteld op basis van de vier seizoenen. Elk seizoen is er een nieuw menu. De gerechten worden elke dag vers bereid, waardoor u volop kunt genieten van de smaak.

Het is een uitgebreid menu, met vele soorten vlees en vis. Natuurlijk hebben we voor u ook een vegetarisch menu samengesteld. Voor de kinderen hebben wij een speciaal kindermenu opgemaakt.

 

Naast het gewone menu kunt u zich ook beschikbaar stellen als proefkonijn en laat u zich verrassen door de kwaliteiten van Chef-kok Woerdeman. Voor de vegetarische gasten kunt u hier natuurlijk ook voor kiezen.


Salades    

 
Vis
salade van gerookte makreel, wortel, aardappel, rettich, sla en limoenmayonaise.       
Voorgerecht € 9,50           Maaltijd € 17,50   
 
Kostersalade
met gerookte kip, romainesla, ei, kaas croutons, spek en roomdressing.
Voorgerecht € 9,50           Maaltijd € 17,50

Biefstukreepjes salade
groene salade, shii-takes en oestersaus.
Voorgerecht € 9,50           Maaltijd € 17,50

 

 

Soepen 

 
Uiensoep met kaascrouton.
€ 6,00
Pompoensoep met zure room en geroosterde Muscat pompoen. (v)
€ 7,00
Thaise green currysoep met kokosmelk, koriander en snippers gamba
                                                                                                                                            € 7,50
Kreeftensoep Gildehuys style.
€ 9,50
Proeverij van de drie boven genoemde soepen.
€ 7,95

Voorgerechten 

 
Burrata met tomaat, olijfolie, basilicum, kappertjes en olijven.            
                                                                                                                                          €   9,75
Geitenkaasmousse met toast, gepocheerde peer, walnootdressing
en perenstroopgelei (V) 
€  10,50
Gerookte zalm met klassiek garnituur en mieriksworteldressing. 
€  11,00
Drieluik van tonijn
tartaar met tzatziki, tonijn met soja en geroosterd met sesam.
€  13,50
Gamba’s (3) in tempura gebakken met sushi, sojadressing en sushi gember.
€  13,50
Op de huid gebakken zeebaars met een saffraanmayonaise. 
€  11,00
Kalfsvlees, tonijn en pecorino "new style" Vitello Tonato. 
€  12,50
Salade van truffelaardappel en witte kool met houtduif en een roze peperdressing.
                                                                                                                                         €    9,50
Gerookte eend en eendenlever met een gelei van ‘Muscat de Venice’ en gekonfijte appelbollen.
€  14,00
Carpaccio van ossenhaas met truffel- dressing, geroosterde pijnboompitten en Reypenaerkaas.
€  11,50
extra plak gebakken eendenlever
€    7,50
Plateau proeverij van diverse vis- en vleesvoorgerechten
per 2 personen te bestellen. 
€  29,00
per 2 pers.
 
 
 
Extra brood met garnituur. 
p.p. €  1,50 
 
(v= is vegetarisch)

Vishoofdgerechten   

 
 

Gebakken kabeljauwrugfilet met een tomatenrisotto en pestobotersaus.  

€  17,50

 

Tonijn kort gegrild met paksoi en Japans garnituur.  

€  19,50

 

Gebakken zeeduivel met een garnalenkroket, knoflooksaus, groene asperges en rode biet. 

€  23,50

 

Gamba’s en reepjes kip in Thaise green currysaus en eiernoedelen. 

€  19,50

 

 

Vleeshoofdgerechten 

 

Kosterburger met broodje, uienmarmelade, tomaat, kaas, spiegelei en truffelmayonaise.   

€  12,50

 

Saté van kipfilet met pittige pindasaus, gedroogde ui en atjarsalade.   

1 stok 200 gr.  €  12,50
2 stokken 400 gr.  €  19,50

 

Boeuff Stroganoff, rundvlees in pikante-tomatensaus met aardappelpuree. 

€  17,00

 

Varkenshaasje met quiche van aardappel en spek en een gepofte knoflooksaus. 

€  16,50

 

Gegrilde kalfsribeye met pofaardappel en ratatouille. 

€  19,00

 

Kalfsoester met brie gegratineerd op blauwe kaasrisotto en portsaus. 

€  20,00

 

Kalfswang op rozemarijnzuurkool en eendenleversaus. 

€  21,00

 

Gegrilde runderribeye met aardappelpuree kruidenboter.  

€  19,50   + 100 gr.   €  5,00

 

Ossenhaas tournedosmet paddenstoelen en aardappelpuree en naar keuze; rode wijn of pepersaus 

€  23,50
+ 100 gr.   €    9,00
extra plak gebakken eendenlever   €    7,50

 

 

Vegetarisch hoofdgerecht 

 

Ratatouille op een prikker, pastinaakcrème, rucola, gefrituurde asperges en couscous.  

€  15,00

 

 

Extra te bestellen garnituren 

 

Vlaamse friet met zelfgemaakte mayonaise  
Klein € 2,50
Groot € 4,50

 

Groene Koster salade     € 2,50

 

Aardappel kroketjes      € 2,50

 

Aardappelgratin        € 2,50

 

Gebakken aardappels     € 2,50

 

Groente van de dag      € 2,50

 

Compote           € 2,50

Desserts

 
Dame blanche vanilleroomijs met gesuikerde amandelen, chocoladesaus en slagroom. 
€ 6,50
 
Panna Cotta amandelroomtaartje met gemarineerde ananas, witte chocolade en cassissaus. 
€ 7,50
 
Chocolade hemelse modder van praline en honingchocolade-mousse, slagroom en meringues.
€ 8,25
 
Sweet dreamHerfstsmaken in roomijs "appeltaart, walnoot en chocolade" met donuts. 
€ 7,50
 
Crêpes Suzette sinaasappelkaramel, vanilleroomijs en slagroom. 
€ 8,50
 
Vanille crème brûlée "krokant suikerlaagje" met vanilleroomijs en slagroom. 
€ 7,50
 
Hangop roomyoghurt met stoofpeer en stoofperen-sorbetijs.
€ 7,00
 
Kaasplateau van Bourgondisch Lifestyle; 
5 soorten diverse internationale kazen geserveerd met dadel –vijgenbrood en tomatenmarmelade.
€ 9,50

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb